Волинська митниця Держмитслужби інформує суб’єктів зовнішньо економічної діяльності, щодо утворення черг перед пунктом пропуску «Ягодин-Дорогуськ»

Волинська митниця Держмитслужби інформує суб’єктів зовнішньо економічної діяльності, щодо утворення черг перед пунктом пропуску «Ягодин-Дорогуськ»

У зв’язку із тимчасовим закриттям частини пунктів пропуску через державний кордон України та враховуючи збільшення інтенсивності вантажопотоку, на виїзд з митної території України, в міжнародному пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» утворилась черга близько 700 транспортних засобів комерційного призначення. Значна кількість даних транспортних засобів здійснює перевезення товарів, що підлягають проведенню ветеринарно-санітарному контролю в ЄС.

Суміжною стороною (Республікою Польща) повідомлено, що пункт ветеринарного контролю в МАПП «Дорогуськ» працює з 09.00 до 18.00 год. В середньому за один день здійснюється оформлення до 30 транспортних засобів комерційного призначення, що переміщують товари, які підлягають ветеринарному контролю, при наявних на сьогодні, в зоні контролю ветеринарної служби Республіки Польща, близько 70 вантажних автомобілів. Аналогічні пункти ветеринарного контроля працюють на суміжній стороні пунктів пропуску «Рава-Руська-Хребенне» (цілодобово) та «Краківець-Корчова» (з 09.00 до 18.00 год.).

Враховуючи вищевикладене та з метою заощадження часу перетину Державного кордону, Волинська митниці Держмитслужби рекомендує направляти транспортні засоби комерційного призначення, що переміщують товари, які підлягають ветеринарному контролю в Республіці Польща до пунктів пропуску «Рава-Руська-Хребенне» та «Краківець-Корчова», заздалегідь спланувавши маршрути спираючись на інформацію інтерактивної карти черг перед пунктами пропуску.

Волинська митниця Держмитслужби

Залишити відповідь