Кабмін в середу має намір внести зміни до переліку російських товарів, заборонених до ввезення на митну територію України

Кабмін в середу має намір внести зміни до переліку російських товарів, заборонених до ввезення на митну територію України

Кабінет міністрів України на засіданні 29 серпня має намір внести зміни до переліку товарів, заборонених до ввезення на митну територію України, які відбуваються з Російської Федерації, про це йдеться в порядку денному засідання, розміщеному на сайті уряду.

Серед іншого Кабмін схвалить законопроект про внесення зміни до закону “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію” щодо звільнення від призову на військову службу з мобілізації громадян України, які працюють в міжнародних організаціях.

На засіданні планується затвердити план заходів на 2018-2021 роки щодо реалізації Стратегії державної міграційної політики України на період до 2025 року.

Крім того, уряд затвердить порядок цільового кредитування для здобуття професійно-технічної та вищої освіти і положення про конкурс з обрання членів Національного агентства щодо забезпечення якості вищої освіти.

На засіданні також будуть розглянуті питання про затвердження порядку проведення Державною аудиторською службою, її міжрегіональними територіальними органами державного фінансового аудиту державних (регіональних) цільових програм і про реалізацію експериментального проекту в сфері примусового виконання рішень.

На засіданні будуть розглянуті кадрові питання і питання з обмеженим доступом.

Початок засідання уряду під головуванням прем’єр-міністра Володимира Гройсмана заплановано на 11:00.

Залишити відповідь