Швеція. Важлива інформація про дорожній рух восени 2018 року – автомагістраль E6 на північ від Мальме (Malmö)

Швеція. Важлива інформація про дорожній рух восени 2018 року – автомагістраль E6 на північ від Мальме (Malmö)

За інформацією, наданою МСАТ, повідомляємо вам, що у жовтні автомагістраль E6 на північ від Мальме (Malmö) буде закрита на два тижні. Дорожній рух буде перенаправлено на інші дороги в цьому районі.

Шведському управлінню по транспорту необхідно провести ремонтні роботи на мосту на автомагістралі E6 на перехресті Алнарп (Alnarp) на північ від Мальме (Malmö), щоб забезпечити розширення залізниці між Лундом (Lund) і Арлов (Arlöv).

Протягом приблизно 2 тижнів після 11 жовтня 2018 року E6 буде закрита на перетині Alnarp в обох напрямках. Крім того, роботи з технічного обслуговування будуть проводитися на E6 протягом тижнів, що передували закриттю, і також можуть вплинути на рух.

Об’їзні маршрути під час закриття:

Під час закриття автомагістралі дорожній рух буде перенаправлено на інші маршрути. Альтернативні маршрути будуть позначені. Очікуються великі збої в русі транспорту і перевантаженість автомагістралі E6 і інших дорогах на південному заході Skåne.

Додаток: Ілюстрація в форматі А3, інформація про закриття дороги і карта для маршрутів перенаправлення руху під час закриття Е6.

http://bamap.org/upload/medialibrary/160/160a8de1931c090d6348986f179ee33d.pdf

Залишити відповідь