Австрія збільшила для України квоту дозволів на міжнародні автоперевезення

Австрія збільшила для України квоту дозволів на міжнародні автоперевезення

20-21 лютого 2018 р Українська делегація взяла участь у черговому засіданні україно-австрійської Змішаної Комісії з питань міжнародних автомобільних перевезень, яка відбулася у Відні. За результатами переговорів українській стороні вперше за останні 6 років вдалося збільшити квоту дозволів з 12 800 до 14 000. Про це повідомляє прес-служба МІУ.
Також досягнуто домовленості про опції преміальних дозволів для українських перевізників: до узгодженої квотою Австрійська сторона готова надати за одну поїздку українського перевізника на Ro-La в / через Австрію один універсальний дозвол на поїздку вантажного автомобіля в одному напрямку категорії Євро-5. Так, в 2017 р українські перевізники здійснили таких поїздок 355 і вже в цьому році українська сторона отримає додатково 355 універсальних дозволів «Євро-5». У 2018 р вдалося домовитися про виділення додатково 245 універсальних дозволів категорії «Євро-6».
Австрійська сторона також звернула увагу на положення про дорожні збори і обмеження руху для окремих категорій автотранспорту на території Австрії.

Залишити відповідь