В Україні з’явилася інтерактивна карта роботи пунктів пропуску

В Україні з’явилася інтерактивна карта роботи пунктів пропуску

КИЇВ. 15 березня. УНН. Нова митниця запустила інтерактивну карту, на якій визначено, які саме пункти пропуску на час карантину знаходяться в робочому стані, а які закриті. Про це написав у Facebook глава Держмитниці Максим Нефедов, інформує УНН.

“Нова митниця підготувала інтерактивну карту, на якій зазначила всі пункти пропуску – закриті і відкриті, згідно з розпорядженням уряду щодо запобігання занесенню і поширенню коронавируса COVID-19”, – йдеться в повідомленні.

Так, на карті червоним визначені пункти пропуску, які не працюють, а зеленим працюють. Окремо вказані ті, на яких призупинено пішохідне сполучення.

Також Нефедов розповів, як потрапити в Україну з сусідніх країн:

В Україну з Польщі можна потрапити тільки на автомобілі через ПП “Рава-Руська” та ПП “Краковець”. Літаком, поїздом або автобусом не вийде. Кілька автобусів стоять в черзі з польської сторони, але поки не ясно, чи випустять їх поляки.

Зі Словаччини – через автомобільні пункти пропуску, зазначені на карті. Літаком, поїздом або автобусом не вийде.

З Угорщини – через автомобільні пункти пропуску, зазначені на карті, а також поїздом (до 17 березня 00 ч. 00 хв.), Автобусом або літаком.

З Молдови – через автомобільні пункти пропуску, зазначені на карті, а також поїздом або автобусом. Літаком можна.

З Білорусі – через автомобільні пункти пропуску, зазначені на карті, а також поїздом, автобусом або літаком.

З Румунії – через автомобільні пункти пропуску, зазначені на карті, а також поїздом, автобусом або літаком. (Автомобільний ПП “Солотвино” закритий).

“Вантажних перевезень це не стосується”, – додав Нефедов.

Нагадаємо, в Державній митній службі розповіли актуальну інформацію про наявний повідомленні з іншими країнами і роботу пунктів пропуску на кордоні як для громадян України, так і для представників бізнесу.

Нова митниця підготувала інтерактивну карту, на якій відмітила усі пункти пропуску — закриті і відкриті, згідно з розпорядженням Уряду щодо запобігання занесенню і поширенню коронавірус COVID-19.

❌ — закриті
✅ — відкриті

https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1Vz9mc94JHldokaKQezwYf2aTYA0_-jl7&ll=48.96718420333303%2C31.137064750000036&z=6

Залишити відповідь